ELECCIONS PINEDA 2015

Tu faràs el canvi, preparats per governar Pineda

Els ideals només tenen sentit quan es posen en pràctica, i es construeixen dia a dia, des de la vorera de casa, el carrer, la plaça, els barris i el poble. La llibertat, la igualtat i la fraternitat les aconseguim i construïm dia a dia. Per això m’apassiona treballar pel poble que m’ha vist néixer i créixer, Pineda de Mar.

Em presento com a candidat a l’alcaldia de Pineda en les eleccions municipals d’aquest any 2015 amb la voluntat de fer el canvi a l’Ajuntament de Pineda: som l’alternativa i estem preparats. Ho faré acompanyat d’un equip de gent extraordinària que s’estima el poble, està capacitada i té un compromís absolut en la millora del nostre municipi.

Volem un poble viu, no un poble dormitori. Per aquesta raó la principal preocupació de la candidatura serà reduir l’atur a Pineda, que al mes de gener de 2015 era de 2.958 persones, amb una taxa del 22%, la més alta del Maresme. Ho farem potenciant el polígon industrial, reforçant els eixos comercials, recuperant l’agricultura i impulsar més i millor turisme.

Volem un poble sostenible. El creixement urbanístic dels anys 2000-2008 (quan augmentàvem la població gairebé 800 habitants per any) ha deixat pas a massa habitatges buits (1.454, segons el cens de 2011) i a un paisatge urbà que ha perdut dinamisme econòmic. Reformular el Pla General d’Ordenació Urbanística, repensant nous usos per allò que ja està construït, i limitant el creixement desmesurat és una feina imprescindible.

Volem un poble cohesionat. L’envelliment de la població, les situacions de dificultat de motles famílies són i han de ser la prioritat més absoluta. Relligant els serveis socials amb els serveis de promoció econòmica, combatent la pobresa energètica i els desnonaments, i repensant l’espai públic per recuperar-lo per a la ciutadania.

Volem un poble culte i lliure. L’educació i la cultura han de tornar a ser una prioritat a l’Ajuntament. Fer front als reptes que el canvi demogràfic ens depara transformant-nos en un municipi educador, que combati el fracàs escolar. Recuperant la cultura com a política pública, potenciant un eix cultural al municipi. Ho volem fer amb rigor, transparència i participació. Ho volem fer amb tu.

Pots consultar els eixos del programa electoral.

Pots conèixer la candidatura completa clicant aquí.

Pots veure les darreres notícies clicant aquí

Pots donar suport a la meva candidatura adherint-te al manifest Junts x Pineda.

Pere Aragonès Pineda 2015
Junts x Pineda