Trajectòria política

Vaig entrar a militar a les Joventuts d’Esquerra Republicana de Catalunya el 1998 i a ERC el 2000. Portaveu Nacional de les JERC del 2003 al 2007. Diputat al Parlament de Catalunya des del 2006. Regidor portaveu a l’Ajuntament de Pineda des del 2011.

Actualment sóc portaveu adjunt del grup parlamentari d’ERC i portaveu a la Comissió d’Economia, Finances i Pressupost i a la Comissió de Justícia i Drets Humans del Parlament de Catalunya.

PERE ARAGONÈS i GARCIA

Nascut a Pineda de Mar el 16 de desembre de 1982. Actualment Diputat al Parlament de Catalunya i Regidor portaveu d’ERC-Junts x Pineda a l’Ajuntament de Pineda de Mar.

Trajectòria personal

Vaig néixer a Pineda de Mar, el 16 de desembre de 1982.

Llicenciat en Dret per la UOC, vaig treballar en un despatx d’advocats especialitzat en dret mercantil i dret administratiu. Actualment exerceixo la professió com a advocat independent, comptabilitzant-lo amb l’activitat política. M’he centrat en el dret bancari i protecció de consumidors.

Apassionat per l’economia i la història, vaig fer el Màster Interuniversitari de Recerca en Història Econòmica de la Universitat de Barcelona, la Universitat Autònoma de Barcelona i la Universidad de Zaragoza.

Actualment sóc doctorand en història econòmica a la UB, fent la tesi doctoral sobre política econòmica de la Mancomunitat de Catalunya.

He complementat els estudis en l’àmbit econòmic amb una estada breu a Harvard, a la Kennedy School of Government, amb un curs sobre polítiques públiques i creixement econòmic.

He estat membre actiu de moltes associacions a Pineda: Centre Cultural i Recreatiu, Agrupament Escolta i Guia Montpalau, Plataforma Salvem la Vall de la Riera, Forces Infernals de Poblenou o Associació Cultural Mare Nostrum, entre d’altres.

perearagones

ACTIVITAT POLÍTICA

Pere Aragonès

logo parlament cat
logo ajuntament pineda
logo erc